Известие

Collapse
No announcement yet.

НЕ иска да върви като я запаля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги,колеги,Маи наистина сме във филм на ужасите от които няма излизане,и при мен е така от както съм я купил,и ме дразни факта че има разлика във вървенето сутрин като е по студен въздуха и наобят като е много топъл,и незнам каквоо и е,значи запаля и тръгвам на 2 ра я карам около 1 км за6тото такава е пътната обстановка крепя и 2000 2500 оборота и в един мил момент просто нещо се отпушва и колата полудява,незнайно защо,а сутрин като е по студено времето няма такъв проблем,като е по студено и зимата съм много доволен а Лятото особенно с климата се едно карам колело без скорости по баир,няма оправия!!!!!

Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Не искам да ви дразня, ама аз такива проблеми нямам. Имаше само няколко седмици проблеми с детонации в аспуха когато е студена и всичко приключи след смяна на дебитомера и още един път, но това беше след като си монтирах сам ГИ и нямаше настройки. След като оправихме настройките на Газта и колата си е дзвер. И все още си върви като в началото, върти гуми и на 2-ра
      Фактора Октаново число е много важен за този капризен мотор... като се има предвид какви са бълвочите, които ни продават... много е важно какво сипваме и да не се оплакваме от колата, а от боклуците с които ги караме
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Ами така си е колеги аз се отказах да ходя по сервизи,няма смисъл само да влагам пари и да няма оправия ще я карам така докато върви или не я продам и повече Алфа няма да си купя и така имах 3 Пежа преди това и нямах никакъв проблем с тях......
        Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          Не искам да ви дразня, ама аз такива проблеми нямам. Имаше само няколко седмици проблеми с детонации в аспуха когато е студена и всичко приключи след смяна на дебитомера и още един път, но това беше след като си монтирах сам ГИ и нямаше настройки. След като оправихме настройките на Газта и колата си е дзвер. И все още си върви като в началото, върти гуми и на 2-ра
          Фактора Октаново число е много важен за този капризен мотор... като се има предвид какви са бълвочите, които ни продават... много е важно какво сипваме и да не се оплакваме от колата, а от боклуците с които ги караме
          Напълно съм съгласен с теб за бензина . Бедна смес мнооого бенда а уж 100 октанова
          Alfa Romeo 145 1.6 120HP

Comment

Първоначално публикувано от nikit087 Покажи съобщение
            Ами така си е колеги аз се отказах да ходя по сервизи,няма смисъл само да влагам пари и да няма оправия ще я карам така докато върви или не я продам и повече Алфа няма да си купя и така имах 3 Пежа преди това и нямах никакъв проблем с тях......
            Екстра,продавай я и си купи пак Пежо,да се видиш у кола
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За сега ще я карам,от както съм рестартирал компютъра колата върви добре и като е студена няма проблеми дано да не се появят пак,но станаха 20 дена си е супер вървенето,може да се е адаптирала правилно

Comment

Първоначално публикувано от nikit087 Покажи съобщение
                Абе колега щях да те питам кво стана с трите пежа продаде ли ги или едно по едно ферясфаха
                Alfa Romeo 145 1.6 120HP

Comment

Колега имах 1 Пежо 405 1,9ТД не ми го блъснаха и отиде за части,имах и 1 Пежо 106 1,5Д него го продадах преди 2 години,а другото пак беше 405 1,9Д него го дадах на баща ми да го кара и няма проблеми стана 4 години вече...

Comment

чета че сменяте наред , а някой погледна ли си инжекторите колко са зале ???
                    защото аз карам от 10 години и на всеки 2-3 си чистя инжекторите в ваната и стават като нови и колата се оправя и излита
                    а някой гледал ли си е бензиновата помпа колко е зле ???
                    не всичко е ток
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                    X